★★★★★

Valea celor 7 bărbați morți, misteriosul loc din India unde zeii au detonat bombele atomice

 

Unul dintre cele mai misterioase locuri din lume, unde se petrec fenomene imposibil de explicat, este „Valea celor 7 bărbați morți”, din India. A căpătat acest nume în urma experiențelor traumatizante pe care le-a suferit o echipă de căutători de comori din Anglia, la începutul secolului trecut.

Povestea acestui loc înspăimântător, unde moartea așteaptă la orice pas, a început în 1906, când tânărul căutător de comori, de origine britanică, Graham Dickford, împreună cu alți 6 aventurieri, au pornit spre India. Aveau ca scop să găsească comori ascunse în diverse locuri din India și așa au auzit despre o legendă care spunea că într-un loc, unde există o vale, se află un templu străvechi, care adăpostește numeroase comori.

Cei șapte bărbați au ajuns în valea misterioasă unde au înnoptat. Nu se poate spune cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu cei șapte bărbați, dar cert este că șase dintre bărbați au murit în chinuri groaznice, cu leziuni și arsuri pe tot corpul, părul căzut și fără unghii la mâini ți picioare. Singurul care a scăpat morții în seara respectivă a fost chiar Dickford, care a fost găsit de niște localnici. Aceștia l-au dus la cel mai apropiat spital, dar aventurierul își pierduse pur și simplu mințile.

Ajuns la spital, bărbatul se afla într-o stare deplorabilă. La fel ca și colegii săi era rănit și ars pe tot corpul, părul din cap îî căzuse și nu mai era capabil să lege două cuvinte. Uneori, când se mai trezea din agonie striga cât ăl țineau plămânii: „marele incendiu”, „umbre în noapte” și „fantome care te ucid doar când se uită la tine”. Aceste cuvinte au fost ignorate de medici, care l-au considerat nebun. După doar două zile de agonie Dickford moare și cazului nu i se oferă prea mare importanță, cel puțin aparent.

De ce aparent? Pentru că nici în ziua de astăzi autoritățile indiene nu au făcut public locul unde în urmă cu peste 100 de ani 7 oameni au fost radiați și au murit în chinuri groaznice. Surse neoficiale susțin că undeva prin anii 1920 mai mulți specialiști au fost trimiși să preleveze probe din această vale, lucru care s-a dovedit imposibil pentru că cei mai mulți dintre ei au murit ca secerați.

Citeste si:  Stiinta oculta aflata in Biblioteca din Alexandria

Interesant este că cei care au scăpat din expediția spuneau că au simțit un sentiment ciudat, care putea fi comparabil cu frica. De asemenea, au mai spus că au văzut cum trupurile colegilor se evaporat sau se dezintegrau pentru ca în cele din urmă să rămână la sol doar scheletul. Sunete puternice și inexplicabile traversau valea de la un capăt la altul ca și cum ar fi fost un război nevăzut.

vaia mortii

Întrebarea este ce se petrece în această zonă și de ce există asemenea radiații? O explicație oficială nu există, dar se speculează că Valea celor 7 bărbați morți este unul dintre locuri în care în trecutul îndepărtat zeii s-au luptat și au folosit armele mortale. Această teorie se regăsește și în scrierile vedice, unde zeii veniți la bordurile navelor supranumite Vimana, aruncau cu foc și arme mortale peste Pământ. Teoria pare să aibă un oarecare sâmbure de adevăr în condițiile în care mai există asemenea zone contaminate pe Terra, despre care nu se vorbește mai deloc.

articole asemanatoare cu Valea celor 7 bărbați morți, misteriosul loc din India unde zeii au detonat bombele atomice
Comentarii
Articolul Valea celor 7 bărbați morți, misteriosul loc din India unde zeii au detonat bombele atomice nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam