★★★★★

Timp de 50 de ani s-a ascuns adevărul: Numeroase societăți americanele l-au finanțat pe Hitler în timpul războiului

Fritz Thyssen a fost cel mai bogat om din Germania înainte de cel de al Doilea Război Mondial. Nemulțumit de politica pe care Germania a dus-o după Primul Război Mondial, el a considerat că se impun schimbări și își caută o persoană pe care s-o propulseze în politica Germaniei.

Adolf Hitler i s-a părut că este omul potrivit. Ideile naționaliste, programul socialist pe care i l-a prezentat Hitler pentru revigorarea Germaniei, erau peste șapte milioane de șomeri l-au convins pe Thyssen că este cea mai bună alegere.

El a finanțat campania lui Hitler cu 100000 de mărci din aur. O sumă colosală pentru acele vremuri. Thyssen își propunea ca Germania să ajungă lider în Europa în domeniul militar și economic. Prima misiune a lui Hitler a fost aceea de a spiona mișcarea de stânga, pe comuniști și mișcarea sindicală.

Herman Rothman, un evreu german care în timpul războiului a colaborat ...

... cu serviciile secrete britanice, a scris în memoriile sale că, imediat după sinuciderea lui Hitler, a reușit să fie printre primele persoane care au intrat în bunker. Acolo a fost descoperit testamentul lui Hitler, scris cu puțin timp înainte de 29 aprilie, 1945.

În prima parte a testamentului, Hitler aduce grave acuzații evreilor, pe care îi acuză de distrugerea Germaniei. În cea de a doua parte a testamentului, Hitler vorbește despre averea sa, echivalentul a 3,6 miliarde de dolari. Această sumă colosală provenea din vânzarea cărții Mein Kampf, precum și din discursurile pe care le ținea în fața mulțimii. Toate aceste apariții erau plătite cu bani mulți. Hitler a fost un abil om de afaceri.

În anul 1994, John Loftus și Mark Aarons publică o carte în care susțin că mai multe societăți americane l-au finanțat pe Hitler. Dintre acestea amintim General Motors, Standard Oil, Chase Bank. Este vorba despre o afacere pe care americanii au ținut-o secretă 50 de ani.

Prescott Bush, bunicul fostului președinte al SUA, a beneficiat de mâna de lucru gratuită a deținuților de la Auschwitz. Această informație este susținută de documente olandeze și de arhiva guvernamentală a SUA. Exista un triunghi al intereselor și banilor format din Hitler, Thyssen și Bush. Bush, prin banca pe care o conducea, finanța războiul lui Hitler, iar în contrapartidă Bush beneficia de mână de lucru gratuită, din rândul prizonierilor de la Auschwitz.

Thyssen moare în anul 1951, în Argentina, după ce a făcut câțiva ani pe închisoare, ruinat și furios pe europeni pentru cum s-au comportat cu el.

În ceea ce privește situația lui Presott Bush, acesta și-a folosit averea pentru a-l propulsa pe fiul său, George Bush Senior, în scaunul de președinte al SUA.

hitler

Senatorul Harry Truman l-a acuzat în public pe Prescott Bush că a făcut avere prin trădare și de pe urma victimelor care au murit în timpul războiului.

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam