★★★★★

Tablou din 1710 înfățișează un OZN gigant care trimite fascicule de lumină la botezul lui Iisus

Unul dintre cele mai bizare și controversate tablouri este „Botezul lui Hristos”, pictat de celebrul artist olandez Aert de Gelder în 1710. Pictorul a înfățișat un OZN gigant, care trimite fascicule de lumină spre Iisus, în momentul în care acesta de botezat de Sfântul Ioan Botezătorul.

Aert de Gelder a fost fără îndoială cel mai talentat dintre studenții lui Rembrandt și conform specialiștilor, el a avut acces la anumite secrete, pe care le-a îmbrăcat în tablourile sale. Unul dintre aceste secrete se află în celebra sa operă „Botezul lui Hristos”.

Cei mai mulți dintre specialiști consideră că acest tablou este doar un fragment din ceea ce reprezintă adevărul absolut. Interesant, dar în același timp straniu, este faptul că în urmă cu 300 de ani, cu mult înainte de revoluția industrială, anumiți oameni erau conștienți de existența OZN-urilor. Mai mult de atât, ei au făcut o legătură bizară între ființele extraterestre și Iisus.

Chiar ...

... dacă pare incredibil, în perioada renascentistă OZN-urile erau foarte populare în picturi și opere de artă. Acestea erau pictate în mare parte în scenele religioase, de parcă artiștii din acea vreme cunoșteau anumite lucruri, care par fi tabu în ziua de astăzi.

Este limpede că Aert de Gelder a vrut să transmită umanității că Dumnezeu și-a făcut simțită prezența atunci când Iisus a fost botezat. De fapt, acest lucru este menționat chiar și în Biblie, dar sub o formă ascunsă.

De îndată ce a fost botezat, Isus a ieşit din apă. Şi, în clipa aceea, cerurile s-au deschis şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu coborându-Se în chip de porumbel şi venind peste El. Şi din ceruri s-a auzit un glas, care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi găsesc plăcerea.” Matei 3-16/17

Pe de altă parte, religia ne sugerează că Dumnezeu s-a coborât pe Pământ sub forma unui porumbel, dar vocea a venit din cer.

Artistul olandez, pe de cealaltă parte, transmite ideea că de fapt Dumnezeu și-a făcut simțită prezența de la bordul aparatului său de zbor, în cazul de față OZN, și i-a transmis fiului său duhul sfânt prin razele de lumină.

Mai mult de atât, specialiștii în artă ne informează că în perioada Renașterii s-au pictat numeroase astfel de tablouri.

ozn-iisus Tablou din 1710 înfățișează un OZN gigant care trimite fascicule de lumină la botezul lui Iisus

Vaticanul s-a simțit lezat de această atitudine și a interzis definitiv ca cineva să mai facă legătura între extratereștrii și Iisus. Astfel, numeroase tablouri au fost retrase de pe piață și aruncate undeva în arhiva Vaticanului, departe de ochii publicului larg.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam