Web Analytics

★★★★★

Tăblițele sumeriene de la Akkad, mărturia implicării extraterestre pe Terra

De-a lungul anilor, au existat pe Terra numeroase civilizații avansate. Una dintre ele este cea a sumerienilor, care se face remarcată și în timpurile noastre prin cunoștințele fantastice pe care le deținea.

Acum câteva zeci de ani au fost descoperite mai multe tăblițe și reprezentări care proveneau din Akkad. Acestea au fost puse la dispoziția specialiștilor pentru a fi studiate. Informația de pe tăblițele din Akkad este una fascinantă pentru că se referă la zeii creatori.

Sumerienii au încercat să consemneze toate informațiile pe care le dețineau cu privire la zei și univers, iar acestea i-au pus pe gânduri până și pe cei mai importanți oameni ai planetei. Zeii sau civilizația extraterestră cu care era în legătură strânsă Sumerul nu aveau înfățișare umană, iar fiecărui simbol al unui zeu îi corespunde o stea.

Interesant mai este faptul că sumerienii erau conştienţi că în jurul fiecărei stele orbitează mai multe planete. Acestea sunt desenate ...

... pe aceste tăblițe misterioase. Nu putem să nu ne întrebăm de unde ar fi obținut sumerienii astfel de informații ținând cont de tehnologia de care dispuneau?

De asemenea, există numeroși zei, cu ochii bulbucați, capul mare și corpul extrem de mic, care poartă în jurul capului o stea luminoasă. Nu cumva există o asemănare impresionantă între sfinții creștinismului înfățișați cu o aură galbenă sau albă deasupra capului și acești zei ai sumerienilor?

Pentru ca misterul acestei civilizații impresionante să se adâncească și mai mult, pe una dintre tăblițe este desenat un model atomic și explicat cu lux de amănunte. Este limpede că aceste informații nu au putut fi descoperite de către o populație primitivă, așa cum o descriu cărțile de istorie din prezent.

sumer-prizonier-insectoid

Există numeroși specialişti care sunt e părere că sumerienii, până la venirea zeilor pe Terra, nu au fost decât niște popoare barbare, care nu aveau legătură cu știința sau cultura. Brusc, din motive necunoscute, în urmă cu aproximativ 40.000 de ani, totul s-a schimbat și Sumerul a devenit peste noapte una dintre cele mai înfloritoare civilizații de pe Terra.

De la primitivism s-a trecut la modelul atomic sau la descrierea unor sisteme solare, pe care nici în ziua de astăzi nu le cunoaștem atât de bine. Zeii au fost în Sumer și le-au oferit oamenilor cunoștințe astronomice avansate și le-au promis viață veşnică, pentru ca mai apoi să dispară la fel cum au apărut.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam