Șamanismul din deșertul Gobi, lumea interzisă a profanului

Deșertul Gobi este un teritoriu imens, de două ori mai mare decât Franța, caracterizat printr-un climat ostil și furtunile de nisip.

Etnologul american W.S. Lewis a efectuat o călătorie în deșertul Gobi, încercând să reconstituie traseul pe care l-a efectuat Molotov, adversarul numărul unu al lui Hrusciov, care a căutat ajutor divin la șamanii din deșertul Gobi, precum împăratul Alexandru cel Mare.

Molotov l-a contactat pe Bogdo Geghen, numit ultimul pontif lamas al Asiei Centrale, despre care se spune că i-a asigurat imunitate și putere mulți ani.

Despre șamanii din deșertul Gobi se spune că sunt maeștrii lumii. Djebutsung este unul dintre maeștrii lumii, recunoscut și de către autoritățile din Mongolia. Chiar și Vaticanul a recunoscut puterile sale excepționale. Despre șamani se spune că au legături cu Universul și au puteri supranaturale.

Istoricul Charles Carrega susținea că Ginghis Han a reușit să creeze un imperiu imens cu ajutorul preoților lamas și a șamanilor. Și ...

... Hitler a fost interesat de puterea șamanilor. El a trimis o echipă de cercetători, dar șamanii au refuzat orice contact.

Cei care au reușit să intre în contact cu șamanii susțin că aceștia au 226 de cărți din care au învățat să aibă puteri excepționale. Mai mult, puterea magică se materializează cu ajutorul unui obiect de cult, dar și cu un inel care ar fi aparținut lui Ginghis Han.

Loading...

Șamanii susțin că acum 3500 de ani, deșertul Gobi a fost populat de Dravidieni, o civilizație care își are origini în cosmos. În prezent, zone întinse din deșert sunt militarizate și ca urmare, accesul este interzis.

Cele mai multe observații ale misteriosului obiect cosmic numit Cavalerul Negru au fost realizate în deșertul Gobi. Primele observații au fost realizate în anul 1957. Șamanii susțin că Dravidienii au ajuns pe Pământ cu ajutorul lui.

Șamanii practică tehnici magico-religioase. Ei sfidează legile naturii și ale științei. Biserica a interzis aceste practici. Singurele zone unde se mai practică aceste practici sunt Siberia, Finlanda, Groenlanda, Nepal, Canada, Africa, zona Amazonului.

Șamanismul are o vechime de peste 20000 de ani. Practica șamanismului cuprinde tehnici și ritualuri care au ca scop autovindecarea, cunoașterea, integrarea omului în viața divină.

saman

Șamanismul a luat naștere în Asia Septentrională, în nordul îndepărtat. Din cauza climatului neospitalier, nu au putut fi realizate studii.

Și pe teritoriul vechii Dacii a existat o puternică tradiție șamanică. Gânditorul de la Hamangia este una dintre aceste probe. Cele două statui reprezintă un bărbat și o femeie în două posturi diferite, care redau vindecarea.


articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam