Reactia de bun-simt a presedintelui Iohannis la intalnirea cu „detinutii” trimisi de Dragnea. Seful PSD, o noua mizerie

 

„Sa stiti ca ma bucur ca v-au trimis pe dvs.”, a declarat Klaus Iohannis cand a dat mana cu cei doi „detinuti politic”.

Seful statului a dat mana cu membrii delegatiei, iar celor doi detinuti politici, Marin Iancu si Ioan Muntean le-a spus: „Ma bucur ca v-au trimis pe dumneavoastra”. Prezentat de Antena 3 drept „detinut politic”, Ioan Muntean este de fapt un infractor de drept comun, recidivist, care a in anii ’80 a atacat un granicer si i-a luat pistolul mitraliera si munitia.

Citeste si: „Eroul” de la Antena 3 este de fapt un recidivist condamnat pentru talharie. A lovit un tanar soldat in termen si i-a luat arma

„Revenim cu detalii privind asa-zisele consultari de la Palatul Cotroceni referitoare la situatia din justitie si va reamintim, de asemenea, delegatia Partidului Social Democrat: Domnul Eugen Nicolicea – Vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Domnul Marin Iancu – Fost detinut politic, Domnul Ioan Muntean – Fost detinut politic”, a anuntat PSD, vineri dimineata.

Conform PSD, Marin Iancu a fost detinut politic la penitenciarul din Aiud timp de cinci ani si patru luni si, desi indeplinea conditiile pentru a putea fi eliberat, procurorul Augustin Lazar, pe atunci presedinte al Comisiei de propuneri pentru punerea in libertate conditionata de la inchisoarea din Aiud i-a refuzat de patru ori liberarea conditionata.

„Mai exact, cazul domnului Marin Iancu a fost analizat de patru ori de catre Comisia lui Lazar. Si de fiecare data s-a considerat ca acesta nu poate fi pus in libertate, fiind amanat pana cand detinutul politic si-a ispasit integral pedeapsa, desi indeplinea conditiile legale pentru a putea fi eliberat. Dupa ce si-a ispasit integral pedeapsa, generalul in rezerva Marin Iancu a trecut prin alte momente cumplite in ziua de 21 decembrie 1989, zi in care fiica cea mare a fost impuscata. In timp ce protesta in strada impreuna cu fiica cea mica impotriva regimului comunist, a aflat ca fiica cea mare a fost ucisa”, spun socil-democratii.

Ioan Muntean, de asemenea, a fost detinut politic la penitenciarul din Aiud, Sectia 6-a Bis cu regim restrictiv, categoria detinuti politici extrem de periculosi pentru statul comunist PCR, timp de sapte ani, iar Comisia condusa de Augustin Lazar i-a respins de doua ori liberarea, sustine PSD.

„Dupa ce i-a facut plangere lui Lazar despre abuzurile din penitenciar, acesta i-a intocmit un raport de pedepsire si l-a bagat zece zile la izolare”, afirma PSD.

„Cei doi eroi incarcerati au trait un calvar in penitenciarul din Aiud, le-au fost rapiti ani din viata, ani petrecuti in iadul condus de Lazar”, conchid social-democratii.

Delegatia PSD pentru consultarile de vineri cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema justitiei, va fi formata din trei persoane, una dintre ele fiind Eugen Nicolicea, a anuntat joi seara, la Antena 3, liderul PSD Liviu Dragnea, care a spus ca vor fi trei persoane care crede ca ii vor placea foarte mult sefului statului.

Post-ul Reactia de bun-simt a presedintelui Iohannis la intalnirea cu „detinutii” trimisi de Dragnea. Seful PSD, o noua mizerie apare prima dată în Aktual24.

articole asemanatoare cu Reactia de bun-simt a presedintelui Iohannis la intalnirea cu „detinutii” trimisi de Dragnea. Seful PSD, o noua mizerie
Comentarii
Articolul Reactia de bun-simt a presedintelui Iohannis la intalnirea cu „detinutii” trimisi de Dragnea. Seful PSD, o noua mizerie nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam