★★★★★

PROGRAMUL MIND CONTROL ȘI ECHIPAJELE APOLLO

 

Totul a început în anul 1976, când cei de la NASA au prezentat jurnaliștilor, mai multe poze făcute de prima sondă spațială, Viking, trimisă pe Marte.

Printre sutele de fotografii vizionate, una dintre ele prezenta o zonă de peste 1100 de kilometri. În interiorul acesteia se afla o structură ciudată, care semăna cu fața unei creaturi. Cei de la NASA au susținut că această structură este un efect al luminilor.

Trei ani ma târziu, doi cercetători, Di Pietro și Molina, au analizat un alt set de fotografii realizate pe Marte. În zona numită Cydonia, aceeași structură ciudată a fost fotografiată din mai multe unghiuri. Structura exista, nu era un efect al luminilor.

În apropierea acestei structuri au fost observate o serie de piramide și un zid uriaș în apropierea unui crater. În urma analizei acestei fotografii, s-a ajuns la concluzia că aceste structuri au fost construite de către civilizații extraterestre.

Conform specialiștilor este imposibil ca ele să fie create natural. Specialiștii vorbesc despre o asemănare izbitoare între structurile din zona Cydonia și cele de pe Pământ. Dacă suprapunem harta structurilor terestre cu cea a zonei de pe Marte, observăm asemănarea lor, ca și cum ar fi replici perfecte.

Cercetătorul David Percy susține că este vorba despre o comunicare psihică, mentală, între Pământ și Marte. Cum ar putea altfel fi explicată asemănarea izbitoare dintre aceste structuri?

De ce a avut nevoie omul de asemenea structuri pe Pământ? Ce semnifică ele? Cercetătorii consideră că fața, chipul, de pe Marte nu este al unui om, ci este vorba despre un hibrid.

În toate conferințele de presă care au urmat acestor evenimente, NASA a negat existența acestor structuri de pe Marte. Lucrurile au mers până acolo, încât, în anul 1992, NASA a refuzat să monteze camere video pe una din sondele spațiale care era pregătită să plece pe Marte.

La insistențele unor specialiști care cercetau independent de NASA, planeta Marte, au fost instalate camere video pe sonda spațială Mars Observer. Sonda a fost lansată spre planeta Marte, dar, timp de 90 de minute, cât a survolat zona numită Cydonia, transmisiunea a fost întreruptă.

În data de 21 august, atunci când sonda spațială era la momentul maxim de apropiere față de Marte, sonda a dispărut. Întrebările au început să curgă. S-a dorit voluntar ca sonda să dispară? A dispărut cu adevărat sonda spațială, sau acest lucru a fost numai pentru cercetătorii independenți și media?

Se dorește de către staff-ul NASA să fie ascunse legăturile ancestrale dintre civilizația umană și cele extraterestre? Conform multor oameni de știință, NASA are un limbaj dublu. Unul codificat, pentru vocile autorizate ale lumii, elitele și altul de negare, pentru populație.

Făcând o comparație între structurile de pe Marte și cele de pe Lună, s-a constatat că structurile de pe Lună au o compoziție cristalină și sunt transparente. Au dimensiuni apropiate, iar piramida se regăsește și pe Lună și pe Marte.

Astronauții care au luat parte la misiunile Apollo au avut mari probleme de memorie sau au fost confuzi, în ceea ce privește relatarea celor văzute pe Lună.

dm

Amnezii, stări confuze, îmbolnăviri, toate acestea s-au produs la întoarcerea lor din misiuni. Programul Mind Controle, controlul minții, și-a făcut efectul. Anomaliile descoperite pe Marte și Lună sunt indicii ale unei realități diferite, față de cea prezentată de NASA.

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam