Primaria Focsani, transformata in organ de propaganda al PSD: „Marian Oprisan si mama sa nu au datorii”

Primaria Focsani ii solicita in mod public deputatului PNL de Vrancea, Ion Stefan, propus ministru al Dezvoltarii, sa intre in legalitate si sa isi achite in regim de urgenta datoriile pentru casa de 910 metri patrati pe care o detine.

Primaria Focsani a transmis un comunicat de presa in care afirma ca deputatul PNL Ion Stefan a pagubit bugetul local al municipiului cu o suma imensa, neachitandu-si impozitul pentru casa pe care o detine in suprafata de 910 metri patrati.

”Pus in fata evidentelor, «deputatul Grinda» a recunoscut cu jumatate de gura ca a incalcat legea aproape 20 ani si a pagubit bugetul local al Municipiului Focsani cu peste jumatate de miliard de lei vechi. (…) In aceste conditii, solicitam in mod public domnului «deputat Grinda» sa intre in legalitate si sa isi achite in regim de urgenta datoriile, asa cum fac zeci de mii de focsaneni”, se arata in comunicatul Primariei ...

... Focsani, semnat de Biroul de presa.

In acelasi comunicat, oficialii primariei conduse de Cristi Misaila(PSD) sustin ca in urma verificarilor in baza de date, presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprisan, si mama sa nu figureaza cu datorii la bugetul local.

”Cel ce a primit aviz negativ ca ministru propus al Dezvoltarii se poarta pe principiul «hotul striga hotii», acuzand Primaria Municipiului Focsani ca nu procedeaza la fel si in cazul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea si a mamei acestuia. In urma verificarilor efectuate la Serviciul Taxe si Impozite, aducem la cunostinta opiniei publice faptul ca nici domnul presedinte Marian Oprisan si nici mama sa nu figureaza in evidentele noastre fiscale cu datorii, avand toate taxele platite la zi”, se mai arata in comunicat, citat de news.ro.

Intr-o postare recenta pe Facebook, deputatul PNL de Vrancea Ion Stefan, ministrul propus la Dezvoltare, raspundea acuzatiilor primarului orasului Focsani conform carora nu a platit impozit pentru locuinta de 910 metri patrati pe care o detine, spunand ca a gresit, ca va remedia situatia si va plati retroactiv, el remarcand, insa, ca in 19 ani de cand detine casa, Primaria nu a constatat aceasta neregula.

El solicita ca si ”baronul PSD Marian Oprisan” sa isi treaca bunurile in declaratia de avere si sa plateasca darile pentru domeniul de mai multe hectare din apropierea orasului.

Ion Stefan, propus ministru al Dezvoltarii in Guvernul Orban, a primit, miercuri, aviz negativ din partea comisiilor parlamentare.

Ludovic Orban a anuntat, insa, ca nu va schimba nominalizarea pentru acest minister.

Post-ul Primaria Focsani, transformata in organ de propaganda al PSD: „Marian Oprisan si mama sa nu au datorii” apare prima dată în Aktual24.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam