Web Analytics

★★

Premierul Viorica Dăncilă spune că a fost primită cu căldură la Madrid, de către prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans şi a promis că va trimite presei o fotografie în care se vede acest lucru - video

Intrebată despre modul în care a fost primită de Frans Timmermans, după ce au apărut imagini în care liderul european o ignoră pe şefa Executivului, Viorica Dăncilă a ţinut să infirme acest lucru. „O relație foarte bună. Nu m-a evitat deloc și o să vă trimit fotografii când e vesel. Dimpotrivă. Ne cunoaștem de foarte mult timp. Am fost primită cu foarte multă căldură. Gândiți-vă că acolo am întâlnit colegi cu care am lucrat nouă ani de zile și am avut o comunicare foarte bună. Am o foarte bună relație cu Franks Timmermans, nu știu de unde a apărut fotografia că mă evită”, a spus Dăncilă, după şedinţa Biroului Permanent al PSD. Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Dăncilă spune că a fost primită cu căldură la Madrid, de către Frans Timmermans: "Nu m-a evitat deloc, o să vă trimit fotografii când e vesel".

La insistenţa jurnaliștilor, care i-au ...
... precizat că există imagini cu acest moment, Dăncilă a continuat: „O să vă trimit acum o fotografie în care să vedeți care este relația adevărată cu Frans Timmermans și dacă într-adevăr este una de prietenie sau una în care să existe divergențe între premierul României și prim-vicepreședintele Comisiei. Am fost primită foarte bine, am fost foarte bine primită chiar de români din Diaspora, care ne-au așteptat, atât pe mine, cât și pe președintele Dragnea, care ne-au așteptat la intrarea în sala de conferințe. Am fost primită foarte bine, deci cu mare deschidere de omologii mei. Deci, eu pot să spun că această întâlnire de la Madrid a fost un succes pentru Guvernul României și pentru Partidul Social Democrat”.

 
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam