Web Analytics

★★

Piatra Cochno - video

Piatra Cochno a fost descoperită de Reverendul James Harvey în 1887 în Scoția, măsoară 13 metri înălțime și aproape 8 lățime si cuprinde 90 de sculpturi ciudate, pe care oamenii de știință le-au numit puncte importante din Universul nostru. Vechimea ei a fost stabilită la aproximativ 5000 de ani.

Simbolurile gravate pe Piatra Cochno se aseamana foarte mult cu cercurile din lanurile de grau, descoperite in mai multe parti ale lumii, si atribuite OZN-urilor. Potrivit expertilor, gravurile de pe Piatra Cochno dateaza din neolitic si inceputul epocii de bronz, dar s-a stabilit ca unele elemente datează din epoca fierului.

Conform altor ipoteze, ar putea fi vorba de o forma veche de scriere sau de o serie de simboluri cu semnificatie religioasa sau spirituala. Pe de alta parte, unii cercetatori afirma ca Piatra Cochno ar putea reprezenta o harta a planetelor si stelelor, altii spun ca este vorba despre o harta a asezarilor ...
... din zona.

Chiar dacă oamenii de știință nu au nicio explicație clară cu privire la ceea ce indică această piatră, cert este că este un artefact extrem de prețios, care definește trecutul omenirii. Piatra sau Harta Cochno este dovada vie că în trecutul îndepărtat al omenirii, lucrurile și faptele misterioase se întâmplau cu o frecvență mult mai mare decât în prezent.

 
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam