★★★★★

Oraș Anunnaki, vechi de 200.000 de ani, descoperit în Africa

Istoria Pământului este mult mai vastă decât o arată cărțile de istorie, care în opinia celor mai luminate minți trebuie rescrise. Descoperirile din ultimii ani și nu numai demonstrează că trăim pe o planetă unde numeroase civilizații misterioase și-au dus viața cu mult timp înaintea noastră.

O ultimă descoperire, realizată pe continentul african, este mărturia vie că istoria acestei planete este mult mai vastă decât am putea să ne imaginăm. Este vorba despre ruinele unui oraș megalitic, cu o vechime de peste 200.000 de ani.

O echipă de arheologi, condusă de Johan Heine și Michael Tellinger, a descoperit ruinele unui oraș misterios situat în apropierea capitalei Mozambicului, Maputo. Ei au numit-o metropolă antică, pentru că vechile construcții se întind pe o suprafaţă de circa 300 kilometri pătrați. Dar conform specialiștilor, această metropolă făcea parte dintr-o structură de mai multe orașe, situate unul lângă altul, care se întindea pe o suprafață impresionantă de ...

... cel puțin 20.000 de kilometri pătrați.

Dar oare ce fel de civilizație putea să construiască un oraș atât de complex și cu ce motiv? Pentru a răspunde la această întrebare, arheologii au mai declarat că pe lângă această structură megalitică au mai fost descoperite numeroase mine de aur. Acestea au fost exploatate până la maximum, folosindu-se tehnologie extrem de avansată.

De aici se deduce faptul că civilizația misterioasă, care a trăit pe continentul african, în urmă cu peste 200.000 de ani era extrem de avansată și a avut ca scop extragerea aurului.

Michael Tellinger, unul dintre arheologi, susține că este nevoie de schimbarea perspectivei asupra istoriei umanității pentru a înțelege cu adevărat această civilizație misterioasă, cât și complexitatea construcțiilor. Bineînțeles că în conformitate cu ideile expuse de istoria clasică, în urmă cu 200.000 de ani era imposibil ca tehnologia avansată sau inteligența să existe pe Terra, dar dacă ne lărgim puțin orizontul și privim spre vechile scrieri sumeriene, realizăm că doar Anunnaki au fost cei care au alergat după aurul de pe Terra.

Pe de altă parte, celebrul scriitor și iubitor al teoriilor alternative, Zecharia Sitchin, scria într-un din cărțile sale că în urmă cu 450.000 de ani, atmosfera de pe Nibiru s-a deteriorat, iar planeta începea să nu mai suporte viața. Atunci, populația de pe Nibiru, Anunnaki, a pornit în căutarea aurului. Ei au ajuns pe Terra și au pus bazele mai multor colonii. Printre cele mai importante au fost: „Sipar”, „Nippur” și „Shuruppak”. După ce metalul a fost rafinat, minereul a fost transportat din Africa, cu „navele” și a trimis pe orbită.

oras anunnaki

Până nu demult, nu s-a știu exact de ce Anunnaki aveau nevoie de aur, dar s-a descoperit că stratul de ozon deteriorat de pe Terra poate fi reparat într-un timp extrem de rapid cu ajutorul nanoparticulelor de aur.

Related Items:
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam