Web Analytics

Niciun reprezentant al Guvernului la o conferinta la Berlin dedicata chiar prioritatilor Romaniei in cadrul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Asociatiei Funky Citizens, Elena Calistru, informeaza ca a fost prezenta, joi, la o conferinta in capitala Germaniei, despre Presedintia rotativa si prioritatile Romaniei, la care nu a participat niciun reprezentant al Romaniei.

„Sunt la aceasta conferinta in Berlin despre Presedintia rotativa si prioritatile Romaniei.

Ministrul de externe s-a dat ocupat, dar nici nu a trimis pe cineva. Dl. Andi Cristea, europarlamentar PSD a anuntat in ultimul moment ca de fapt are treaba maine dimineata.

Dar iar auzim despre cum sarmana guvernare este o victima a propagandei anti-PSD si, vai, cum dezinformeaza unii. Nici nu trebuie sa fiti criticati, bosilor, demonstrati voi tot ce e de demonstrat”, a scris Calistru pe Facebook.

Ea a mentionat ulterior ca Romania a fost reprezentata doar de adjunctul ambasadorului de la Berlin.

Europarlamentarul Andi Cristea a postat un comentariu in care isi manifesta regretul ca nu a putut veni, sustinand ca „ar fi aflat si colegii germani o serie ...

... de aspecte odioase”.

Post-ul Niciun reprezentant al Guvernului la o conferinta la Berlin dedicata chiar prioritatilor Romaniei in cadrul Presedintiei Consiliului UE apare prima dată în Aktual24.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam