Web Analytics

★★★★★

Ne putem programa ADN-ul pentru a deveni nemuritori?


    In fiecare zi auzim despre cresterea ratei de imbolnavire si de tineri care mor de boli care in trecut afectau doar pe batrani. In acelasi timp auzim despre posibilitatea de a deveni nemuritori. Având în vedere ca îmbătrânirea înseamnă de multe ori boli, greutăți și durere, am ajuns la concluzia că ne-am săturat de viață, sau cel puțin, acest tip de viață.

Asa ca...Vrem cu adevarat sa traim vesnic?

   Anticii, precum in epopeea lui Ghilgames, au mers in expeditii pentru gasirea nemuririi si secretul vietii vesnice. Zeii se spune ca erau nemuritori. Vechiul Testament ne descrie stramosii care traiau in mod regulat peste 600 de ani, ajungand uneori pana aproape de 1000.


    Cine suntem si ce facem cu corpul are o influenta foarte mica asupra a  ce se intampla cu el. Boala este in primul rand un eveniment aleator sau unul ...
... genetic inevitabil. Asta inseamna ca putem respinge in siguranta orice ideea cum ca mintea sau stilul nostru de viata ne afecteaza sanatatea, cu alte cuvinte, nu avem nici o responsabilitate fata de noi insine.
    Un studiu a comparat efectele pe tremen lung asupra gandirii pozitive cu efectele atitudinii pozitive asupra sanatatii.. Rezultatele au aratat ca gandirea pozitiva nu are nici un efect, dar rata de supravietuire s-a imbutatatit la cei cu o atitudine pozitiva. Cu alte cuvinte, gandurile fericite nu au nici un efect, dar o atitudine poziriva asupra vietii conduce la efectul dorit.
Care este diferenta?
    Gandirea pozitiva, foloseste gandurile noastre de suprafata, in timp ce atitudinea pozitiva ia in considerare convingeri profunde detinute, atat la nivel constient cat si inconstient. Sanatatea inseamna reprogramarea sistemului nostru de credinta si inlaturarea efectelor  tuturor acelor lucruri care ne-au condus sa detinem opinii, emotii si comportamente negative.
Gandurile ne pot schimba ADN-ul
    Gandurile si sentimentele noastre sunt imediat traduse in fasii de aminoacizi, alterand functia celulara si secventierea genetica. Gandurile noastre literalmente ne schimba ADN-ul spre mai bine sau mai rau. 
Mintea noastra are puterea sa activeze sau sa dezactiveze secvente genetice. Dr. Ryke Geerd Hammer, a condus un studiu cu peste 10000 de bolnavi de cancer si a aflat ca fiecare dintre subiecti a suferit in ultimii 3 ani o trauma emotionala nerezolvata. Cand trauma a fost identificata si rezolvata, cancerul a fost de asemenea vindecat. Acest lucru a fost valabil pentru toate bolile. De asemenea a descoperit ca reactia noastra emotionala imediata este calea catre boala. Daca reactionam imediat ne imbolnavim, daca nu reactionam nu ne imbolnavim. Problema este reactia noastra a spus Dr. Hammer, demonstrand ca controlarea reactiei imediate este cheia sanatatii noastre.

Reactiile negative si bolile 
  Imbatranirea si boala sunt rezultatele uzarii corpului de catre  toxine si emotii negative, infundarea receptorilor astfel incat acesta devine incapabil sa absoarba nutrientii cu ajutorul carora sa functioneze corespunzator. Astfel emotiile noastre negative creeaza un dezastru.
   Invataturile spirituale ne spun acelasi lucru - sa reducem comportarea noastra reactiva sa ne schimbam tiparul pentru a sparge sistemul nostru programat. Acestea, precum si unele tehnici de meditatie ne ajuta sa spargem blocajul energetic pe care l-au asternut peste noi acele vechi tipare. Stiti acea precipitare pe care o ai atunci cand iti dai seama de ce faci ceva sau cand in final decizi sa actionezi in mod diferit? Ei bine aceasta este energia care a fost eliberata.
   Fiecare situatie grea care apare in viata noastra ne invata ceva. Prin intelegerea ei, durerea provocata devine mai usoara si mai productiva.
   Copiii se nasc cu toti neuronii in stare de functionare, conectati la sursa lumii spirituale fara margini. Pentru ca un bebelus sa inceapa sa functioneze in aceasta lume, propriile lui modele reactive se dezvolta ca raspuns la viata, iar caile cerebrale se restrang. Acest lucru functioneaza si in mod invers. In timp  ce renuntam la programarea noastra, ne reconectam la puterea deplina a creierului nostru.
Programarea ADN-ului
   ADN-ul nostru lucreaza pe mai multe nivele: functioneaza din punct de vedere fizic dar si energetic prin emisia de fotoni de energie. Cu cat inlaturam mai mult emotiile negative si ne schimbam tiparele cu atat mai puternici si mai frecventi sunt fotonii de lumina interioara al ADN-ului. Literalmente devenim "fiinte de lumina" cand ne deconectam de la programarea noastra si ne conectam la Lumina.
    Inapoi la imortalitate! Imortalitatea inseamna inlaturarea emotiilor negative si a programarii. Ne conectam la Sursa, dezvaluind adevarata natura a sufetului: dragoste, pace si potential nemarginit. Din moment ce am invatat din situatile negative si ne-am schimbat, nu v-a mai fi nevoie de alte experiente dureroase de viata. Vom curge in ton cu Universul.
   Nemurirea inseamna ca vom fi liberi, fericiti intr-un mediu fara boli. Si din moment ce acest lucru se va intampla vor mai fi doar cateva emotii negative si nici o dorinta de a ne face rau unul altuia.
   Viata se va transforma in Raiul pe Pamant si fericirea vietii  va reveni.
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam