★★★★★

KENNEDY – Dinastia masonică decimată de asasinate misterioase

 

A existat un blestem asupra familiei Kennedy? John Kennedy, președintele SUA, moare în condiții misterioase. Nici astăzi nu se cunosc autorii acestui asasinat, sau nu s-a vrut cunoaște. Adulat de americani, Kennedy avea un viitor politic strălucit. Reformele pe care le începuse în SUA, erau susținute de către americani.

La scurt după moartea sa, Robert Kennedy, fratele său, este împușcat. Avea șanse mari să câștige alegerile prezidențiale din SUA. Fiul lui John Kennedy, John John va muri în timp ce pilota avionul. În avion era alături de soția sa și de sora acesteia.

Moarte lui Jonh Kennedy a fost asemuită cu moartea lui Hiram Abbif, o figură importantă în lumea francmasonică.
Kennedy a fost împușcat în gât, spate și cap. La fel a murit și Abbif. Locul unde a fost asasinat Kennedy se numește Dealey Plaza. Ea este construită sub forma cifrei trei și este situată la 33 de grade latitudine nordică.
În francmasoneria scoțiană, 33 reprezintă cel mai înalt grad.

În piața Dealey Plaza, francmasonii au ridicat un obelisc. La baza lui este o placă pe care este scris că în acel loc a fost înființată prima lojă frățească, francmasonică, din Texas. În apropierea pieței curge un râu care se numește, Trinity, pentru că are trei brațe. Obsesiv revine cifra trei.

Interesant este faptul că prima bombă atomică a explodat la 33 de grade latitudine, locul de numește Trinity, iar francmasonii au ridicat și acolo un obelisc. După asasinarea lui Kennedy, o serie de oameni cu funcții înalte sau politici au fost avansați la cel mai înalt grad masonic, cel de al 33 lea. Chiar Hoover, șeful CIA, a dobândit un astfel de grad.

Membrii ai comisiei Warren, care trebuiau să ancheteze moartea președintelui, au căpătat acest grad, chiar în timpul când erau membrii ai acestei comisii. Pe mormântul președintelui Kennedy se află o flacără eternă, care este simbolul lumii oculte. John John Kennedy, fiul președintelui, era un tânăr ambițios, o prezență agreabilă, cu studii la universități de elită. Americanii îl doreau la Casa Albă.

John John moare într-un accident de avion, împreună cu soția sa, tocmai în anul în care se hotărâse să candideze pentru senat. Ancheta în cazul morții lor a fost la fel de superficială, ca și în cazul tatălui său. A existat un blestem în familia Kennedy? Pe cine au deranjat bărbații politici din familia Kennedy? Care era legătura dintre familia Kennedy și grupurile oculte?

Kennedy

La câteva luni, de la moarte președintelui Kennedy, soția sa, Jackie a dat un interviu în care a susținut că soțul său a fost asasinat de un grup de interese, din care făcea parte și vice-președintele Lyndon Johnson, care a devenit președinte al SUA, după moartea lui Kennedy. Conspirație, complot, nu știm nici după atâția ani. O familie de politicieni care promitea schimbări majore în SUA și în lume a dispărut.

Sursa: Efemeride
articole asemanatoare
Comentarii
Articolul KENNEDY – Dinastia masonică decimată de asasinate misterioase nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam