★★★★★

Istorie interzisă: Textele vedice prezintă cu lux de amănunte vizitele extraterestre de acum 6000 de ani

Una dintre cele mai puternice culturi antice a fost cea care a trăit pe teritoriul actual al Indiei. Această cultură indiană a transmis posteriorității o serie de scrieri incredibile, care se numesc Vede. Acestea sunt cele mai vechi scripturi ale hinduismului și relatează numeroase întâmplări din lumea străveche.

Conform interpretărilor hinduse stricte, Vedele sunt „creații non-umane” și au fost revelate în mod direct, motiv pentru care sunt numite „śruti” („ceea ce se aude”). Hinduismul, cunoscut și ca „Legea eternă”, se referă la credința în înțelepciunea atemporală cuprinsă în aceste texte.

Întrebarea logică la care vom încerca să răspundem prin acest articol este: De ce istoria ignoră cu desăvârșire aceste texte extraordinar de frumoase și în același timp pline de informații interesante?

Probabil ca frica de necunoscut și de schimbarea perspectivei la nivel global au făcut ca textele indiene sacre să fie ignorate din diverse motive. 

Cele mai interesante pasaje pe care putem să le citim în ...

... Vede se referă la speciile extraterestre care vizitau cu regularitate Terra. Aceste evenimente se petreceau în urmă cu circa 6000 de ani și oamenii dina cele vremuri erau conștienți de ceea ce se petrece și de existența altor specii extraterestre. Textele descriu cum două tipuri de nave spațiale survolau Pământul și uneori chiar aterizau în zone populate. Contactul cu extratereștri era unul oarecum normal în acele vremuri, dar nu s-a pus niciodată problema de schimburi tehnologice sau cooperare.

Descrierea OZN-urilor este una senzațională pentru că acestea foloseau tehnologii uimitoare și erau capabile de zboruri impresionante. Schimbarea direcției de zbor la viteze impresionante și chiar trecerea la modul invizibil.

Se mai spune că aceste aparate de zbor pot fi controlate cu ajutorul minții, ele neavând nevoie de un panou de comandă. în urma acestor descrieri, este limpede că omul antic, dacă putem să-l numim așă, cunoștea extrem de multe lucruri, chiar dacă nu le înțelegea pe toate, spre deosebire de omul modern, care înțelege extrem de multe lucruri, dar îi scapă adevărul suprem.

Un pasaj sugestiv din Ramayana, una dintre cele patru cărți vedice, spune:

Mașina Puspaka care seamănă cu Soarele aparține fratelui meu și a fost adusă aici de puternicul Ravan; mașina poate merge (zbura) pe oriunde în voie și atunci când se află pe cer seamănă cu un nor luminos…Și împăratul Rama s-a urcat în ea și ridicat în înaltul cerurilor…

vede

Potrivit lui V. Raghavam, doctor și specialist recunoscut la nivel mondial în textele sacre indiene, este cert faptul că extratereștri au avut o anumită legătură cu pământenii încă din cele mai vechi timpuri. Raghavam nu este singurul care crede în această teorie, ci și reputatul om de știință A.V. Krishna Murty, profesor de aeronautică la Institutul Indian de Știință din Bangalore, este de părere că de fapt Vedele prezintă numeroase contacte extraterestre, mai mult de atât sunt o sursă excelentă pentru înțelegerea tehnologiei viitorului. 

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam