Web Analytics

★★★★★

Istorie interzisă: Degetul uman fosilizat cu o vechime de peste 100 de milioane de ani

Unul dintre cele mai bizare artefacte, care din punctul de vedere al celor mai mulți specialiști nu ar trebui să existe, este degetul uman fosilizat cu o vechime de peste 100 de milioane de ani. Acesta a fost descoperit în 1980 și de atunci și până în prezenet a generat numeroase controverse.

Istoria omenirii este una incertă și ceea ce am fost învățați la școală este o utopie contrazisă de cele mai multe ori de obiectele sau artefactele descoperite în ultimii 50 de ani. Unul dintre aceste obiecte misterioase este degetul uman fosilizat, care a fost descoperit din întâmplare într-o carieră de calcar din statul american Texas.

La prima vedere, s-a crezut că este o bucată de piatră oarecare, care seamănă cu un deget uman. Pentru că cei care l-au descoperit l-au trimis spre un laborator specializat, acolo s-a stabilit că este de origine umană și are o vechime impresionantă de peste ...

... 100 de milioane de ani.

La vremea respectivă, descoperirea nu a fost făcută publică din diverse motive, dar odată cu trecerea anilor, opinia publică a ajuns să afle adevărul. Ulterior, oamenii de știință americani au secționat câteva bucăți din degetul misterios și au ajuns la concluzia că tendoanele, oasele și articulațiile se pot distinge în înteriorul degetului.

Mai mult de atât, s-a stabilit că omul care a trăit pe Terra în urmă cu peste 100 de milioane de ani a avut parte de o moarte violentă.

deget fosilizat

Întrebarea la care nimeni nu poate să răspundă este: Cum este posibil ca oameni să fi trăit pe Terra acum 100 de milioane de ani? Această întrebare este una legitimă în conditiile în care cel mai vechi scchelet uman descoperit pe Terra are o vechime de doar 3 milioane de ani. Oare istoria omului nu este mult mai complexă decât ceea ce cunoaștem noi în prezent? Cu siguranță, dar oare de ce adevărul este ascuns de noi?

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam