I-au murit laudatorii. Premierul Viorica Dancila a cumparat masiv publicitate in presa europeana

 

Site-ul politico.eu, una dintre cele mai citite publicatii de catre birocratii de la Bruxelles, este incarcat in proportie de peste 50% cu reclame comandate de Guvernul Romaniei.

Prima pagina a site-ului este ocupata in proportie de peste 50% de reclama comandata de Guvernul Dancila. „90 de dosare in 100 de zile. Romania produce pentru viitorul Europei”, este unul dintre bannerele afisate.

Iata cum arata pagina politico.eu:


Viorica Dancila s-a laudat din nou, in sedinta de joi a guvernului, cu rezultatele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE la inceputul lunii iulie. Premierul a afirmat ca Romania a contribuit la adoptarea a 56 de concluzii ale Consiliului in domenii precum combaterea terorismului.

„Presedintia Romana a Consiliului UE se apropie de final. La nivelul majoritatii formatelor de Consiliu a avut loc deja predarea stafetei viitoarei presedintii finlandeze.(…) Dincolo de dosarele legislative pe care le-am inchis in ultima perioada am contribuit la adoptarea a 56 de concluzii ale Consiliului in domenii precum relatiile externe ale UE, combaterea terorismului, schimbarile climatice, educatie, strategiile regionale sau politica industriala a UE. De asemenea, Presedintia romana a Consiliului UEa elaborat si prezentat recent o versiune revizuita a documentului de negociere privind viitorul buget pe termen lung al Uniunii , care a fost discutata in cadrul Consiliului din 18 iunie. Voi prezenta rezultatele finale intr-un cadru oficial la nivel european, in sesiunea plenara a Parlamentului European de la inceputul lunii iulie”, a declarat Viorica Dancila, joi, la inceputul sedintei de guvern.

Seful Executivului a afirmat ca Romania si-a indeplinit cu succes obiectivele propuse pentru conducerea Consiliului UE.

„Ne-am indeplinit cu succes mandatul si obiectivele pe care ni le-am propus. Prin eforturile echipei guvernamentale am dovedit capacitatea de a gestiona dosare complexe si de a lua decizii benefice pentru cetatenii europeni, unele cu impact si vizibilitate mai mare in plan public, altele mai putin mediatizate, dar la fel de importante. Bilantul general provizoriu la acest moment, dat fiind ca activitatea noastra continua, este unul substantial”, a completat Dancila.

Romania detine, de la inceputul lunii ianuarie, Presedintia Consiliului UE pana la 1 iulie 2019.

Romania a inchis, in perioada Presedintiei Consililui UE, 90 de dosare legislative, arata datele preliminare. Printre dosarele inchise se afla setul de masuri in vederea combaterii discriminarii, finalizarea discutiilor pe Directiva Gaze Naturale si actualizarea legislatiei copyright.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam