Web Analytics

★★★★★

GENERALUL EMIL STRĂINU, SINGURUL EUROPEAN CARE A INTRAT ÎN BAZA, NUMITĂ, ZONA 51

Emil Străinu, general, a fost singurul european care a intrat în celebra bază, Zona 51. Conform relatărilor pe care le-a făcut, el a văzut aeronave care zburau cu viteze, care din punct de vedere tehnic, sunt imposibile tehnologiei terestre.
Manevrele pe care le făceau aceste aparate de zbor sfidau legile fizicii. El consideră că Zona 51 constituie locul cel mai inaccesibil din lume.

Acolo se fac experimente bazate pe gravitație, free energy, levitație, teoria unificată a câmpurilor. Aceste teorii se bazează pe studiile făcute de Tesla și Einstein. Generalul este convins că cel puțin o civilizație extraterestră veghează asupra dezvoltării umanității și ne mai dă, din când în când, câte un ajutor tehnologic.

Extratereștrii reprezintă motorul cunoașterii și dezvoltării umanității. Emil Străinu este specialist în radare, dar în urma unor anomalii pe care le-a întâlnit în activitatea sa, cărora nu le putea da o explicație științifică, a început să studieze fenomenul OZN.

... class="c2">Conform specialistului, universul este condus de Clubul Galactic. Membrii acestuia, extratereștrii, hotărăsc ce se întâmplă în univers și inclusiv pe Terra. În ceea ce privește proiectele militare, top secret, care se dezvoltă în lume, Străinu consideră că SUA, China și Rusia, dețin arme climatice deosebit de periculoase.

Rusia a dezvoltat astfel de arme climatice în cadrul proiectului Șura, iar americanii prin proiectul HAARP. În timpul războiului rece, americanii au derulat un proiect prin care doreau să distrugă Luna. În anii 60, ruși au dorit să schimbe axa Pământului, pentru a face din Siberia un mare grânar. Conform generalului, aceste proiecte puteau fi catastrofale pentru planetă și omenire. În decursul anilor, omenirea a fost pusă la încercări dramatice, ca urmare a testării unor arme terifiante.

Nici România nu a fost ocolită de astfel de evenimente, care fac parte din războiul geofizic. De câte ori a avut relații mai încordate cu Rusia, în România s-au petrecut calamități. În perioada 1970-1971, inundații devastatoare, până în anul 1990, România a fost afectată, mulți ani la rând, de secetă. Datoria externă trebuia plătită în cereale. La începutul anului 2000, Dobrogea și litoralul au fost scena unor puternice tornade.

Conform generalului Străinu, Ceaușescu avea cunoștință de armele geofizice ale rușilor și încercase crearea unui sistem de protecție a României. În ceea ce privește cantitatea mare de zăpadă, din iarna anului 2011, generalul susține că în România am avut de-a face cu o zăpadă realizată electronic.

area-51

Fulgul de zăpadă a fost cu 60% mai mare decât unul obișnuit, iar la topirea zăpezii, apa a fost în cantitate mică.
România este un mare poligon de teste, inclusiv psihotronice. România, conform lui Emil Străinu este vulnerabilă în fața unui astfel de război. Ar trebui realizarea unui sistem de protecție împotriva agresiunilor nonconvenționale, respectiv geoclimatică și psihotronică.

Conform generalului, rușii au creat cutremurul din Nagorno Karabah, în timpul conflictului dintre azeri și armeni, din anul 1988. Au vrut să-i lovească pe azeri, care erau musulmani, dar cutremurul a lovit Armenia.

Imparte cu prietenii tai:

Sursa: Efemeride
Facebook Twitter Google+ WhatsApp Messenger Email sursa » Internet articole » Internet articole » Vali accesari: 2335 14-07-2015
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam