★★★★★

ESTE ROMÂNIA ȚINTA UNUI RĂZBOI GEOFIZIC?

 

În perioada 11 noiembrie –10 decembrie 2014, în Moldova și Muntenia nu s-a văzut soarele, timp de o lună.
Acest fenomen nu s-a mai întâmplat din anul 1983. Multe persoane s-au plâns de dureri de cap, stări de nervozitate. Tot în acea perioadă s-au înregistrat în România, mai multe cutremure.

Sunt specialiști români care susțin că aceste fenomene atipice sunt produse de om. Aceste anomalii s-au înmulțit, mai ales de când trupele NATO s-au repoziționat în Marea Neagră. Unii specialiști români consideră că aceste fenomene sunt rezultatul unor experimente militare secrete, prin care natura este manipulată pe zone restrânse.
Arma geofizică are drept scop distrugerea economică a unei țări. Noțiunea de război geofizic cuprinde complexul de măsuri îndreptate în scopul perturbării pe teatrele de operațiuni militare a condițiilor naturale și a formării unor condiții noi, care exclud sau îngreunează în mod esențiale acțiunile de luptă ale trupelor și viața populației.

Fizicianul Constantin Antohi consideră că producerea cutremurelor de suprafață din zona Vrancea, dar și trecerile bruște de temperatură, de la o zi la alta, sunt rezultate unui război geofizic.

În 1 ianuarie 2015, s-a produs un cutremur de suprafață, în zona Vrancea, la o adâncime de 30 de kilometri.
Aceeași situația s-a produs în aceeași zi și la aceeași oră, în Ungaria, Cehia și Slovacia.

În următoarele 14 zile, s-au produs 18 cutremure de acest tip. Aceste fenomene atipice, în zona Vrancea se produc cutremure de adâncime și nu de suprafață, sunt provocate de către ruși, prin folosirea mecanismelor de tip HAARP.
Conform fizicianului Antohi, fenomenele au fost generate de o inducție electromagnetică. Unele țări dețin această tehnologie, de emisie de microunde spre ionosferă, și de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pământ, pentru a crea cutremure.

Fenomenul HAARP poate provoca și schimbări de climă. Vezi diferențe de peste 10 grade Celsius, de la o zi, la alta.
Fenomenul HAARP întrerupe circuitul de curenți atmosferici, de undă lungă și este atras curentul foarte cald din Sahara.

Profesorul Antohi susține că numărul cutremurelor cu magnitudine mare în Vrancea a crescut. Dacă în anul 2011, s-au înregistrat două cutremure de magnitudine 4,5, în anul 2012, unul, în 2014 s-au înregistrat opt cutremure cu magnitudine peste 4,5, iar în anul 2015, deja au avut loc trei astfel de cutremure.

Războiul geofizic poate crea ploi, tornade, ceață, zăpadă, inundații, secetă, cutremure, activarea vulcanilor, dirijări de asteroizi și meteoriți, alunecări de teren. Totul este făcut cu bună știință, împotriva inamicului. Acest tip de război a debutat în anul 1950. În prezent, cele mai perfecționate sisteme sunt SURA, în Rusia și HAARP, în SUA.

Se spune că, inundațiile catastrofale din anul 2005, din Moldova, când au pierit 38 de persoane, au fost declanșate de către ruși. Sunt analiști militari români care susțin că astfel de evenimente s-au înmulțit, odată cu declanșarea conflictului din Ucraina.

haarp

Politologul Claudia von Werlhof a susținut într-un cadru oficial, că seismul din anul 2010, de 7,3 pe scara Richter, din Haiti, în urma căruia au murit 250000 de persoane, iar alți 300000 au fost rănite, a fost provocat artificial, de instalația HAARP.

Sursa: Efemeride
articole asemanatoare
Comentarii
Articolul ESTE ROMÂNIA ȚINTA UNUI RĂZBOI GEOFIZIC? nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam