Este Dragnea om cinstit sau a luat și el ceva? - video

 

VIDEOREPORTAJ înainte de alegeri, la Gratia, comuna șefului PSD: Toți sunt corupți și Dragnea e cel mai al dracu`, dar a făcut și bune. Acu` să nu fi mâncat și el?! Tot l-aș vota


Teleormanul în care s-a născut Liviu Dragnea este la vreo 50 de kilometri de București. La Gratia, un pic mai sus de locul unde plăcuța suedeză este bornă de județ, se face politică. Pe drum, la poartă și mai mult generația 70 plus. Tinerii sunt plecați la muncă în altă parte a țării sau a lumii.

Apa, canalul, asfaltul și pensia mărită sunt suficiente pentru majoritatea care a rămas să voteze partidul lui Dragnea așa cum este el „corupt și penal” cu șeful său cu tot. Că nu-i om să aibă în mână borcanul cu miere și să nu bage degetul, nu?

Cei mai tineri nu văd decât sărăcie, nimic de muncă. Unul, fost militant al PSD-ului, că s-a săturat de cât îl înjura lumea pe stradă, așteaptă alegerile astea europarlamentare „ca niciodată” și speră să iasă mai mulți la votare. Până una-alta, sigur e că se duce singurul „liberal curat” pe care l-am întâlnit la Gratia și care bate suta peste doi ani, cu singurul regret că nu vine și partidul său la conducere.

 
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam