★★★★★

Efectul de piramida

 
Orice forma geometrica bidimensionala sau tridimensionala modifica campurile existente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Energiile care pot fi implicate intr-un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti din viata de zi cu zi, procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator.

Poti sa-ti construiesti o piramida singur, dar trebuie sa fii sigur ca este construita la proportia si unghiul corect, care este 62,606 grade. Cateva dintre efecte ar fi: mancarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua sau de trei ori mai mult decat mancarea neacoperita; aromele artificiale din mancare isi vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica – ele devin mai putin aspre si acide cand executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare in structura moleculara; piramida va deshidrata si modifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai.

Persoanele care locuiesc intr-o casa piramidala se simt pozitiv, reactionand imediat. Animalele de casa de orice fel cresc puternice si sanatoase. Cele mai neobisnuite efecte pe care meditatorii le spun ca li se intampla cand stau sub piramida sunt: un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire a acestuia. Fiintele vii sunt atrase de piramide ca un magnet: declaratii din mai multe surse demonstreaza ca animale de casa de tot felul cresc mai puternice si mai sanatoase sub, sau in piramidele cu laturile deschise (neacoperite).

Se observa ca pisicile si cainii raspund acestui unic mediu al energiei de forma in diferite feluri armonioase. Simboluri plasate pe laturile piramidei: se produc o varietate de rezultate pozitive ale reactiilor pozitive. Piramida pune lucrurile inapoi pe drumul pe care ar trebui sa fie, ea face lucrurile sa para a fi perfecte. Aceasta forma geometrica este in acelasi timp si transmitator si receptor.
articole asemanatoare
Comentarii
Articolul Efectul de piramida nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam