Web Analytics

★★★★★

EDGAR MITCHELL, fost astronaut, admite că extratereştri vizitează Terra şi comunică cu cei mai influenți oameni

În luna mai 2015, în Mexic a avut loc o conferință care s-a intitulat Be Witness. Specialiști în ufologie din întreaga lume au participat. Au fost prezentate fotografii și poze, din care a reieșit faptul că extratereștrii sunt o realitate și au vizitat planeta noastră.

Cele mai spectaculoase probe au fost niște fotografii care erau făcute, la Roswell, în anul 1947, când un OZN s-a prăbușit. Pozele au fost găsit în podul unei case din Sedona, Arizona. Pozele erau într-o cutie de carton, în care se mai găseau fotografii cu actorii, Bing Crosby, Clarke Gable și președintele Eisenhower.

Pozele au fost descoperite acum cinci ani și, în toată această perioadă, ele au fost supuse unor expertize. Cercetătorul Bernard Ray a declarat că pozele sunt reale și sunt o dovadă indubitabilă că la Roswell a avut loc un accident al unui OZN, iar rămășițele unui extraterestru, care a murit în acest accident, sunt reale.

... class="c2">Analiza făcută pe corpul creaturii fotografiate, arată că acesta nu este animal, nici om. Incidentul de la Roswell a intrat în atenția publicului, după 1970, fiind subiectul unor controverse și a diverselor teorii ale conspirațiilor, cu privire la natura obiectului prăbușit.

Oamenii de știință au mai prezentat la această conferință rezultate ale cercetărilor, în care se arată că, dacă până în anul 1994, nu fuseseră descoperite alte galaxii, de atunci și până în prezent, lucrurile s-au schimbat.
Cu ajutorul telescopului spațial Kepler au fost descoperite și studiate alte galaxii. În 66% din cazuri, masa planetelor este mai mare față de cea a Pământului.

Galaxia noastră, Calea Lactee, numără peste 100 de miliarde de planete. Cu siguranță, pe multe dintre aceste planete există viață, a spus Tom Carey, cercetător, care s-a ocupat de cazul Roswell. Conform declarațiilor sale, extraterestrul din fotografie are o înălțime de un metru, capul este asemănător cu al unei insecte. Pe corp se observă semne ale accidentului care a avut loc.

Este o probă fizică, de o valoare incontestabilă. Această poză face cât o mie de cuvinte. Edgar Mitchell, al șaselea astronaut care a pus piciorul pe Lună, a acordat un amplu interviu postului de televiziune, Fox News, în care a susținut că, de-a lungul carierei sale, a discutat cu persoane din armata americană care au fost implicate în analiza fenomenelor extraterestre. Aceștia avuseseră ocazia să studieze rapoarte secrete legate de aceste fenomene.

Civilizațiile extraterestre există, a spus Mitchell, vizitele lor pe planeta noastră sunt o probă că ei sunt în contact cu autoritățile americane. NASA va trebui să admită public existența acestora. Adevărul a fost ascuns decenii la rând, a venit timpul adevărului.

Încă din anul 1964, NASA a trimis pe Lună, o primă sondă spațială, care a făcut peste 4300 de fotografii. Multe dintre acestea au fost ascunse de ochii presei sau ai publicului. Multe dintre aceste fotografii prezintă structuri artificiale, care sunt baze ale civilizațiilor extraterestre.

extraterestru

Sunt oameni de știință care au afirmat faptul că misiunile Apollo au avut drept scop, apropierea de civilizațiile extraterestre, existente pe Lună. Faptul că astronauții au dus pe Lună steagul american, o ramură de măslin fabricată din aur și mesajul semnat de 73 de șefi de stat, înregistrat pe un disc de siliciu, exprimă dorința pământenilor, de a transmite un mesaj de pace, față de alte civilizații.

De curând, a fost piratată rețeaua informatică de la NASA. Printre documente era o listă cu ofițeri nepământeni, cu care NASA lucrează la diferite proiecte.

Imparte cu prietenii tai:

Sursa: Efemeride
Facebook Twitter Google+ WhatsApp Messenger Email sursa » Internet articole » Internet articole » Vali accesari: 2274 14-07-2015
articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam