★★★★★

DE LA DOCTORUL MENGELE, LA PROIECTUL MONARCH

Programul Monarch este utilizat pentru apărarea secretă a SUA. Este vorba despre un program de control mental, dezvoltat de CIA, pe civili și militari. Rezultatele sunt terifiante. Subiecții devin sclavi, manipulați mental de la distanță. Aceștia execută ad literam ceea ce li se spune, de la distanță.

Totul se desfășoară în cea mai mare liniște, media se face că nu cunoaște acest program, politicienii au alte priorități, autoritățile neagă existența proiectului. În acest scenariu de liniște, peste 2 milioane de americani au fost subiecții acestui program.

Metodele utilizate în controlul mental sunt cele care creează dezordine mentală, crearea unei duble personalități, printre acestea metode folosite sunt și ritualurile satanice.

Ritualurile oculte creează sclavi cu personalități denaturate. În romanul Cartea Morților sunt redate o serie de ritualuri oculte care au fost implementate și în acest program. Tortură, intimidări, traumatisme, droguri, hipnoză, posesiunea demonică, magia neagră sunt câteva din metodele utilizate în controlul ...

... mental.

În secolul al XX-lea, controlul mental a devenit o parte a științei. Mengele, doctorul nazist, a fost primul care a studiat efectul traumatismului asupra controlului mental. Mengele a făcut numeroase teste pe copii. El era numit îngerul morții.

Multe din studiile lui Mengele au fost confiscate de către aliați, după război, și sunt în continuare documente strict secret. Au stat la baza proiectului Monarch astfel de documente?

După cel de al Doilea Război Mondial, prin operațiunea Peperclip, Trombonul, peste 5000 de specialiști naziști au fost preluați de SUA și de țări din America de Sud, unde și-au continuat activitatea de cercetare.

Specialiștii naziști și-au continuat activitatea de cercetare în cel mai secret mod, în locații secrete, de regulă baze militare subterane. Subiecții erau copii americani. Statisticile arată că peste un milion de copii americani sunt răpiți și dați dispăruți, într-un an.

Acești copii erau pregătiți și formați pentru a deveni asasini, folosiți în diferite operațiuni. Programul secret al CIA prin care s-a continuat munca începută de Mengele s-a numit MK-ULTRA. Programul s-a derulat între 1950 și 1960, utilizându-se ca subiecți cetățeni americani și canadieni. Acestora li se administrau droguri, produse chimice, izolare și privare auditivă, electroșocuri, tortură, abuz sexual.

Studiul s-a efectuat pe copii, militari, prostituate, oameni ai străzii. În anul 1975, Comisia Rockefeller a dat în vileag aceste atrocități. Cu toate că autoritățile americane au susținut că au întrerupt proiectul MK-ULTRA, acesta a continuat cu proiectul Monarch.

OPERAȚIUNEA MONARCH

Proiectul Monarch nu a avut numi subiecți individuali. El a fost aplicat și asupra maselor de populație, prin media, publicitate, filme, video clipuri.

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam