Web Analytics

Cosmarul lui Dragnea. Cine i-a convins pe liderii PES sa inghete relatiile cu PSD: „Nu mi-a fost usor sa ii conving”

Victor Ponta a declarat, vineri, la sesiunea plenara „In campanie pentru UE” din cadrul celei de-a saptea editii a forumului Eurosfat, ca el este cel care a determinat PES sa inghete relatiile cu PSD-ul lui Liviu Dragnea.

Ponta a vorbit in fata participantilor despre „familia socialistilor europeni, care ieri, in sfarsit, s-a manifestat – nu mi-a fost usor sa ii conving”

„Imi asum cu placere sarcina de a vorbi in numele social-democratiei. Si nu in numele PSD”, a continuta Ponta sa puna sare pe ranile lui Liviu Dragnea.

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, a anuntat – in cadrul unei reuniuni a liderilor socialisti, care a avut loc miercuri, la Bruxelles – ca relatiile cu Partidul Social Democrat (PSD) din Romania sunt inghetate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul PES.

”In timpul reuniunii, presedintele PES, Serghei Stanisev, a reiterat ingrijorarile continue ale PES in legatura cu respectarea statului de drept in Romania. El i-a ...

... informat pe prim-ministrii, comisarii europeni si liderii partidelor ca, pana cand guvernul roman nu-si va clarifica angajamentul fata de respectarea statului de drept si nu va urma recomandarile Comisiei Europene, conducerea PES va considera inghetate relatiile cu PSD, in asteptarea unei discutii oficiale la viitoarea reuniune a conducerii PES, in iunie, unde calitatea de membru PES al PSD Romania va fi luata in discutie. El a incheiat spunand ca niciun eveniment PES nu va fi organizat pana atunci impreuna cu PSD”, se mentioneaza in comunicatul PES.

Candidatul comun al PES, Frans Timmermans, presedintele PES, Serghei Stanisev, si sefi de guvern, comisari si lideri ai partidului s-au intalnit miercuri la Bruxelles, inaintea Consiliului European extraordinar dedicat Brexit-ului.

Post-ul Cosmarul lui Dragnea. Cine i-a convins pe liderii PES sa inghete relatiile cu PSD: „Nu mi-a fost usor sa ii conving” apare prima dată în Aktual24.

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam