★★★★★

Cele mai mari mistere ale civilizație venite din spațiu, Anunnaki

Există mai multe ipoteze cu privire la această temă. Conform unor specialiști, Anunnaki și-ar fi avut originea chiar pe Pământ. Ei erau o specie reptilo-umanoidă deosebit de inteligentă. Conform acestor specialiști, ei sunt la originea catastrofei în urma căreia au dispărut dinozaurii și chiar specia lor, la sfârșitul Cretacicului.

Schelete aparținând acestei specii reptilo-umane au fost descoperite în anul 1970. Cutia craniană avea un volum mare, erau bipezi.

Cercetătorii susțin că un număr mic din această specie a supraviețuit cataclismului care s-a produs. Din aceștia s-a format, mai târziu, ceea ce numim rasa Gri. Omul își are originea în cea a Reptilienilor. Așa se explică caracterul umanoid comun al oamenilor, rasei Gri și cea a șopârlelor sau Lezard.

Teoria susține că, toate aceste rase s-au dezvoltat în paralel, pe Pământ, dar în universuri paralele. O altă teorie este cea sumeriană, conform cărei, oamenii provin de pe a zecea planetă cunoscută de sumerieni ...

... și care purta numele de Nibiru.

Această planetă are o elipsă care o face să se apropie de Pământ la 3600 de ani. Pe Nibiru s-a dezvoltat o specie de reptiloizi, cu câteva milioane de ani, în avans, față de apariția omului.

Acești reptilieni au creat, prin mutații genetice, Homo Erectus. Conform susținătorilor acestei teorii, alungarea omului din Eden pe Pământ, reprezintă venirea omului de pe planeta Nibiru, tărâmul de aur, pe Pământ.

În tradiția orientală, omul are origini reptiliene. Primii împărați chinezi proclamau că se trag din dragoni. În India există caste care afirmă că își au originea în Nagas, zeul hindus șarpe.

Egiptenii aveau un zeu șarpe, Kneph. În cultura din America Centrală exista un zeu șarpe înaripat.

Reptilienii sunt la originea transformării omului în Homo Sapiens. Chiar cercetătorii au recunoscut că între Homo Erectus și Homo Sapiens nu există legătură. Apariția lui Homo Sapiens pe Pământ este un mister.

anunnaki

Amerindienii vorbeau cu teamă despre forța reptilienilor care trăiesc în subteran. Șamanii îi descriu pe reptilieni, cu care au intrat în contact prin telepatie, ca fiind sub formă de dragoni sau de insecte uriașe. Ei susțin că aceștia au fost alungați de pe planeta lor, de o forță superioară și au venit pe Pământ.

Șamanii susțin că reptilienii trăiesc în tenebrele profunde ale Pământului și se hrănesc cu energie negativă care ne este indusă.

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam