ATLANȚII SUNT ARTIZANII CONSTRUCȚIILOR DE LA GIZEH

★ ★ ★ ★

Sfinxul din Egipt a fost construit acum 12500 de ani, într-o perioadă de aur a Egiptului, numită perioada leului. Sfinxul reprezintă un leu care privește către constelația Leului.

Axa Pământului descrie un con perfect, o dată la 25760 de ani. Această mișcare face ca o dată la 2000 de ani, un nou semn zodiacal să apară în spatele Soarelui. Această etapă se numește o nouă eră. Conform studiilor făcute de specialiști, Sfinxul a fost construit în era leului.

Sfinxul a fost resculptat, el reprezintă un cap de faraon, dar, inițial a reprezentat cu cap de leu. Din aceste motive, capul este foarte mic, comparativ cu restul statuii. Drumul Sfinxului di Luxor are peste 700 de statui reprezentând lei.

Acum 12500 de ani a avut loc sfârșitul ultimei era glaciare, care a fost însoțită de o activitate vulcanică mondială. Ca urmare a acestor fenomene s-a produs o decimare a populației și dispariția multor ...

... specii.

Toată cultura Paleoliticului superior a dispărut. Numeroase texte egiptene vorbesc despre tuneluri și camere secrete care se întind sub platoul de la Gizeh. În unul din texte, Djedda, un învățat egiptean, îl conduce pe Keophs în aceste camere secrete și îi arată locul unde sunt ascunse cheile pentru a putea pătrunde în interior.

Herodot descrie în opera sa existența unor camere secrete subterane, unde sunt depozitate documente de o mare valoare. Concluzia la care au ajuns arheologii este aceea că, înaintea civilizației egiptene, a existat o altă civilizație, cu mii de ani înaintea acesteia, foarte dezvoltată .

Este posibil ca o parte din populația Atlantidei, care s-a salvat de la catastrofa care a distrus continentul, să se refugiat în această zonă a Gizeh, unde au creat cu ajutorul cunoștințelor lor o nouă civilizație. Una dintre sălile secrete subterane, care stochează documente referitoare la existența unei civilizații precursoare celei egiptene, se află sub statuia Sfinxului.

Această cameră a fost descoperită în anul 1991 și se numește camera analelor. Cercetătorii americani au dorit să utilizeze un radar detector pe toată suprafața platoului, pentru a descoperi toate camerele subterane, însă, autoritățile egiptene s-au opus, au dat o lege prin care arheologii străini nu mai pot cerceta zona, iar începând cu anul 2002 au început construcția unui zid, care să protejeze zona de ochii curioșilor.

Camera subterană de sub Sfinx are o înălțime de 16 metri și o lungime de 8 metri. Documentele din această cameră sunt legătura dintre lumea modernă și cea antediluviană, o civilizație spectaculoasă, premergătoare celei egiptene.

Poate că în acest mod putem explica existența și construcția unor monumente spectaculoase, care au fost atribuite civilizației egiptene.

Istoricii susțin că pentru construcția Sfinxului au fost necesari 30 de ani. În anul 1817, o echipă de cercetători, în timp ce curăța statuia Sfinxului, descoperă sub laba stângă a Sfinxului, un text gravat în piatră, în care se spune că în anul 166 e.n., împăratul Marc Aurelian a restaurat Sfinxul.

În cea mai veche limbă care se vorbește și astăzi în Egipt, limba coptă, Sfinxul poartă denumirea de gardianul. Textele vechi egiptene susțin că Sfinxul a avut o replică feminină, care din păcate a dispărut, în timp.

Sphinx_Giza

Teoria conform căreia o civilizație precursoare celei egiptene este autoarea construcției Sfinxului și a piramidelor, prinde tot mai mult contur și adepți printre cercetători. Subteranul platoului Gizeh ascunde aceste documente, care ar putea rescrie istoria.

Imparte cu prietenii tai: