Web Analytics

★★★★★

AEROPORTUL DIN DENVER, CAPELA SIXTINĂ A MASONILOR

Numeroase teorii s-au făcut referitor la Aeroportul Internațional Denver, Colorado. Cert este că, multe lucruri pe care le vezi pe acest aeroport, nu sunt proprii unei astfel de locații.  Multe întrebări s-au pus. În subteran sunt baze militare secrete, extraterestre, sau este un loc de referință al francmasonilor?

Aeroportul a fost construit în anul 1995 și se întinde pe 34000 de hectare. Construcția a costat peste trei miliarde de dolari. Pentru ca nicio persoană să nu aibă o viziune globală, au fost angajate sute de firme de construcții care pentru o perioadă limitată de timp și numai pentru o anumită zonă a construcției au lucrat. Apoi au fost aduse alte firme. Au fost deplasați 110 milioane de metri cubi de pământ.

Pentru care motiv s-a făcut acest efort financiar și fizic, în condițiile în care orașul Denver avea un aeroport, iar ca număr de populație nu impunea un astfel de efort.  În subteranul aeroportului ...

... au fost construite tuneluri, în care pot circula camioane de mare tonaj și un metrou. Civilii nu au voie să intre în subteran. Multe secrete în jurul unui aeroport comercial, într-un oraș de importanță medie, așa cum este Denver.

La intrare în aeroport este statuia unui cal, înalt de nouă metri, realizat din fibră de sticlă. Este un mustang cu ochii roșii și are culoarea albastră. Este o statuie impresionantă dar care are un mesaj. Mulți spun că este calul diavolului.
Luis Jimenez, autorul sculpturii a murit, în timp ce era transportată statuia. Un cablu s-a rupt și calul l-a strivit pe sculptor.

În holul aeroportului este o piatră imensă pe care este scris Aeroportul Comisiei Noii Lumi. Această comisie nu există dar probabil că face referință la Noua Ordine Mondială. Picturile de pe pereți reprezintă profeții despre ceea ce se va întâmpla. Pictorul japonez, Tanguma, autorul acestor picturi a recunoscut că a primit indicații despre ceea ce trebuie să picteze și a fost răsplătit, în prima fază, cu 100000 de dolari.

Mai târziu, pictorul a refuzat să mai dea detalii despre picturile din aeroport și semnificația lor. Tablourile reprezintă scene de război, în care soldatul german este victorios. Soldatul poartă o mască de gaz pe față și este victorios într-un spațiu parcă mort.

În alte tablouri animalele stau de vorbă cu copiii. Este vorba despre mutații genetice?  În alt tablou în care sunt pictați copii din diferite țări, în mijlocul lor, tronează un copil care ține în mână un steag bavarez și poartă un costum național bavarez.

Ce reprezintă tabloul? Revenirea Germaniei la supremația Europei? A lumii? În altă pictură sunt reprezentați cei patru cavaleri ai Apocalipsei. Primul este pe un cal alb, care sugerează întoarcerea lui Christos, al doilea reprezintă războiul, al treilea foamea și ultimul reprezintă ciuma.

Scriitorul Sterling Seagrave susține că Pentagonul a depozitat în subteranul aeroportului cele mai terifiante arme bacteriologice pe care le are armata SUA în dotare. Apa freatică din zonă a fost contaminată, din cauza forajelor care se fac, astfel că, mii de animale, de la fermele din apropierea aeroportului au murit.

masonerie

Simbolurile masonice, multe dintre ele având un mesaj terifiant, au făcut pe specialiști să considere aeroportul din Denver, Capela Sixtină a masonilor.  Mesajul este unul angoasant pentru omenire. Simbolurile luciferiene, scenele de război, inexistența simbolurilor creștine, ne duc cu gândul la Noua Ordine Mondială și la planul ei de reducere a populației planetare și reabilitarea relației om-natură.  În ceea ce privește Bavaria, se știe că este leagănul civilizației masonice.

Imparte cu prietenii tai:

articole asemanatoare
Comentarii
Acest articol nu are niciun comentariu
adauga comentariu
bifeaza casuta antispam